maanantai 14. toukokuuta 2012

Heipä hei!

Kesä tulee, ihanaa, ihanaa, iiiihaaaanaaa! Ja se tarkoittaa tietenkin enemmän töissä töitä, kotona ulkohommia, ikkunanpesuja ym ja mökillä mökkihommia... Ja kuten arvata saattaa, blogi jää kesällä vähemmälle. Ehkä. Tai ainakin luulen niin. Sittenpähän tuon näkee, mutta varmaan kerran tai pari tulee viikossa postailtua. Nyt kuitenkin tulee viikon tauko, kun alkuviikko töissä, loppuviikko Tallinnassa! Vähänkö mukavaa lähteä tuulettumaan muille maille :D Hei, vinkatkaa jos tiiätte Tallinnasta jotain kivoja "kynsi"kauppoja?! Saa muitakin huippupaikkoja toki kertoa, ruokamestoja...?

No niin. Sitten asiaan. On mulla viikonlopuksi tekemäni kynnet vielä esittelemättä ja uusi lakka! Eli mennäänpäs niihin sitten...


Liukuvärjäystä tällä kertaa, jonka päällystin glitteri lakalla ja muutamalla water decalssilla :)
Seuraava (vähän hämärä) kuva lakoista mitä käytin.


Ensin valkoisella töpöttelin pariinkin kertaan ja päälle sitten isadoran marzipan kans pari-kolme kertaa. Mutta onneksi töpötellyt lakka kerrokset kuivaa tosi nopeaa ja siinä mielessä on ihan mielekkäät tehdä :) Käytän töpöttelyyn meikkisientä. Mua edelleen tämä liukuvärjäys opetteluttaa, minusta kun siinä ei saa näkyä mitään rajoja. Kohtalaisen hyvin nyt onnistu. Tuo wild&mild glitteri lakka sopi näihin kynsiin erinomaisesti! Ja lopuksi pikakuivattajaa... eipäs! Ennen sitä laitoin nuo water decals kukat ei ihan kuivuneelle lakka pinnalle.. mutta sain ne onneksi hyviin kohtiin. Nehän pitäisi tietenkin kuivan lakan päälle laittaa, mutta en malttanut odotella. Kivan pirtsakat kynsistä kuitenki tuli :) Sitten lopuksi vielä siitä uudesta lakasta kuva, ei vielä kyllä kynsille asti ole päässyt, mutta pullossa näyttää kivalle! Ja lakka on...


  ...Kleancolor 233 chunky holo teal! Sisältää erivärisiä pikkuisia glitteri hippuja... Oih :) Mulle on iskenyt nyt joku ihme ihastuminen näihin glitter läjäyksiin. Ne vaan on niin ihania, kun ne kimaltaa ja kimmeltää ja ja ja... vaikka mitä :) Mutta nyt lopettelen tähän. Ja laittakaa te mulle niitä Tallinnan paikkoja, missä kantsis käydä. Olen "kuulolla" puoleen viikkoon asti ja matkalle tekemäni kynnet esittellen sitten reissun jälkeen todennäköisesti, tuskin ehdin ennen.. Hyvä jos ehtisin tehdä jotkut upeat reissukynnet... hope so! :)

Mitäs kynsistä tykkäätte? Ja entäs lakasta?

4 kommenttia:

  1. Ihanat, suloiset ja romanttiset kynnet (: Tuo Kleancolorin lakka näyttää kerrassaan hulppealta :D Toivottavasti on myös kynsillä yhtä kiva.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Ine kun sä usein jaksat ilahduttaa mua kommenteillasi :) Mä toivon ihan samaa tuosta Kleancolorista, mutta jotenki mulla on pieni epäilys sitä kohtaan...

    VastaaPoista
  3. Hienot kynnet, kuolasin tota isadoran lakkaa :)Mulla on yks Kleancolorin lakka, chunky holo candy ja laatu on.. no jaa, varpaisiin sitä itellä lykkäsin :D makunsa kullakin ,muhun ei iskeny :)

    VastaaPoista
  4. Hei! Kyselit kommenteissa jos haluaisin myydä Color Club Wild at Heartin, ja vastaus on että kyllä voisin myydä :) otappa yhteyttä nails1820@gmail.com jos olet vielä kiinnostunut :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...